preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Tražilica
Pisane provjere

Okvirni vremenik pisanih provjera šk. god. 2018./19.

predavanja
Udruga Informo

Informo je nevladina i neprofitna organizacija koja djeluje s ciljem poticanja zapošljavanja putem raznih oblika edukacija, te organizacije savjetovanja i seminara. Kao neprofitna organizacija djeluje sa ciljem poboljšanja uvjeta života hrvatskih građana u raznim područjima sa posebnom pažnjom na mlade i nezaposlene osobe.

Informo se također bavi savjetovanjem u izradi i provedbi projekata koji se kandidiraju na domaće i međunarodne izvore financiranja (EU, UN, i drugi) te implementacijom i evaluacijom projekata financiranih putem EU fondova, pružanjem usluge informiranja o EU mogućnostima i ostalim uslugama konzaltinga.

Udruga Informo je osnovana 2004. god. u Bujama i djeluje prvenstveno na području Istarske županije, ali i na nacionalnoj razini te na međunarodnim projektima. Od svog osnutka, Informo je stekao zavidno iskustvo kako u organizaciji i vođenju stručnih seminara i radionica tako i u izradi i implementaciji EU projekata.

Zbog iznimnih postignuća u radu, Informo je odabran kao nacionalna kontakt točka za European Projects Association.

Misija

Informo je osnovan 2004. godine u Bujama. Grupa stručnjaka i stručnjakinja koji su do tada doprinijeli lokalnom razvoju djelujući u javnom i privatnom sektoru okupila se kako bi pokrenula udrugu koja bi aktivno podržavala razvoj lokalne zajednice. Upravo na razvoju lokalne zajednice jest usmjeren krajnji cilj svih naših aktivnosti te vjerujemo kako pomoću obrazovanja i savjetovanja možemo na efikasan način realizirati naše ciljeve. Krajnji cilj udruge je pružati stručnu pomoć jedinicama lokalne samouprave, poduzetnicima, studentima i nezaposlenima, te ih upoznati s mogućnostima razvijanja vlastitih potencijala putem europskih projekata. Misija udruge Informo uključuje aktivnu podršku regionalnog razvoja kroz edukacije i savjetovanje o ljudskim potencijalima koristeći "know how" i tehnike upravljanja pomoću izravnog uključivanja u razvoj na lokalnoj razini. Informo vjeruje u trajno istraživanje organizacijskih kvaliteta, te sudjeluje direktno i profesionalno u isporuci rješenja i razvoja projekata.

www.informo.hr

 

 

preskoči na navigaciju