preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Tražilica
Pisane provjere

Okvirni vremenik pisanih provjera šk. god. 2018./19.

predavanja
 

... Brzo sam se sprijateljio sa svim učenicima u razredu. Što se profesora tiče, iskreno, nadmašili su sva moja očekivanja... S ovakvim prijateljima i profesorima škola mi je postala kao moj drugi dom i ne bih je zamijenio za niti jednu drugu. Dani u školi mi jako brzo prolaze, u dobroj školi s odličnim prijateljima i profesorima.

D. B., Ib - tehničar nutricionist

 

Profesori? Većina jako zahtjevna, sa strogim pravilima , ali mislim da je svima, osim rada, potrebno pružiti i poštovanje, kojeg mnogi učenici nemaju. Mogu sa zadovoljstvom reći da sam upisala školu i razred s odličnim ljudima, bili to profesori ili kolege iz klupa. Trudim se, najviše zbog sebe, što više naučiti i postati bolji čovjek. To očekuju i moji roditelji, profesori, ali i okolina.

I. K., Ib - tehničar nutricionist

 

Odluka je pala! Otišla sam se upisati u Strukovnu školu. Bila sam posve sigurna da ću biti primljena. Na upisima su bili profesori raznih struka i uistinu su bili ljubazni. Bila sam sretna i zadovoljna jer sam bila primljena i jedva sam čekala krenuti u prvi razred srednje škole.

V. S., Ia - kozmetičar

 

Odlučila sam se upisati u Strukovnu školu za zanimanje kozmetičar. Kada smo došli u školu, u prostoriji gdje su se odvijali upisi, ljubazno nas je primila pedagogica. Pogledala je moje ocjene i bila je sigurna da ću biti primljena... Kada sam 6. srpnja saznala da sam primljena, bila sam sretna, kao i svi moji prijatelji. Pošto je toga dana bio i moj rođendan, imali smo dvostruko slavlje.

R. C., Ia - kozmetičar

 

 

preskoči na navigaciju