2022-03-21 12:11:43

Paola i Nina plasirale se na Državno natjecanje učenika strukovnih škola "Wordskills Croatia 2022."

Paola Ćubić s mentoricom Marijom Došen i Nina Tanković s mentoricom Ivnom Bevanda plasirale su se na Državno natjecanje učenika strukovnih škola "Wordskills Croatia 2022." u disciplinama pekarstvo i kozmetička njega.

Na izlučnom "Worldskills Croatia 2022." natjecanju učenika u disciplini Pekarstvo  održanom 16. ožujka u Srednjoj strukovnoj školi Antuna Horvata u Đakovu, među učenicima iz cijele Hrvatske, natjecala se i naša učenica Paola Ćubić. Tema Međužupanijskog natjecanja učenika srednjih škola  u disciplini Pekarstvo bila je „Slatke tajne okusa i mirisa tradicionalnih kolača“. Paola Ćubić sa svojom mentoricom Marijom Došen plasirala se na državnu završnicu "Worldskills Croatia 2022." koja će se održati u Zagrebu od 10. do 12. svibnja 2022.

Učenica Nina Tanković sa svojom mentoricom Ivnom Bevanda također se plasirala na državno natjecanje "Worldskills Croatia 2022." Prema ocjenama Prosudbenog povjerenstva osvojila je treće mjesto na izlučnom Međužupanijskom natjecanju u disciplini kozmetička njega održanom 19. ožujka u Srednjoj strukovnoj školi bana Josipa Jelačića u Sinju.

Paoli, Nini, Mariji i Ivni čestitamo na sjajnim rezultatima i želimo puno sreće i uspjeha na državnom natjecanju!

Fotografija preuzeta s mrežnih stranica škole organizatora natjecanja:

https://strukovna.com/2022/03/18/nasa-ucenica-josipa-osvojila-je-1-mjesto-na-meduzupanijskom-natjecanju-u-disciplini-pekarstvo/


Strukovna škola Pula