preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Pisane provjere

Okvirni vremenik pisanih provjera šk. god. 2018./19.

predavanja
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Bojana Vrbljanac pobjednica fotonatječaja
Autor: Ana Milovan, 5. 4. 2022.

Fotografija Knjizi je mjesto u prirodi Bojane Vrbljanac, učenice drugog razreda Strukovne škole Pula smjera tehničar nutricionist, pobijedila je na 1. fotografskom natječaju „Fotkaj se s knjigom“ koji je u povodu Međunarodnog dana dječje knjige organizirala istarska podružnica Hrvatske mreže školskih knjižničara i Županijsko stručno vijeće školskih knjižničara Istarske županije.

Radove pristigle na natječaj pažljivo su pregledale i „pročitale“ članice povjerenstva: Andrea Pavlović (Gradska knjižnica i čitaonica Pula - Dječja knjižnica Pula), Iva Ciceran (Gradska knjižnica Pazin), Barbara Fornažar (Flash studio Pula) i Dragica Pršo (Županijsko stručno vijeće školskih knjižničara Istarske županije i istarska podružnica Hrvatske udruge školskih knjižničara), izabravši po tri najbolje fotografije u trima kategorijama: 1. – 4. razred osnovne škole, 5. – 8. razred osnovne škole i 1. – 4. razred srednje škole.


Izložba nagrađenih, pohvaljenih i svih ostalih fotografija pristiglih na natječaj, kao i dodjela priznanja i nagrada (knjige nakladnika Katarina Zrinski, Profil Klett, Školska knjiga,  ALFA i Naklada Ljevak), održana je u Gradskoj knjižnici i čitaonici Pula u ponedjeljak, 4. travnja 2022. godine.

Izložba fotografija može se pogledati u velikoj dvorani Gradske knjižnice sve do sredine svibnja, a nakon toga izložba putuje u Pazin. Pobjedničke fotografije bit će predstavljene i na svečanosti Knjižna booka u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Više detalja može se pronaći ovdje:

https://www.husk.hr/rezultati-natjecaja-fotkaj-se-s-knjigom/

https://www.glasistre.hr/istra/fotkaj-se-s-knjigom-proglaseni-pobjednici-prvog-natjecaja-u-kojem-su-sudjelovali-ucenici-iz-cijele-istre-788442

Čestitke Bojani!!!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju