preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Pisane provjere

Okvirni vremenik pisanih provjera šk. god. 2018./19.

predavanja
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školsko natjecanje u disciplini Pekarstvo
Autor: Ana Milovan, 2. 2. 2022.

Učenici 3. razreda smjera pekar 28. siječnja prisustvovali su školskom natjecanju u disciplini Pekarstvo koje je održano u praktikumu Strukovne škole Pula.

Tema natjecanja bila je izrada peciva od dizanog tijesta u obliku pekarskog pletiva. Učenici su uspješno napravili zadatak i prikazali svoje vještine i kreativne ideje izrade peciva. 


Učenica Paula Ćubić sudjelovat će na Međužupanijskom natjecanju učenika srednjih škola u disciplini Pekarstvo u Đakovu. Najbolji natjecatelji plasirat će se na Državno natjecanje učenika strukovnih škola WorldSkills Croatia 2022. koje će se održati u svibnju u Zagrebu.

Čestitke Pauli i Benjaminu od članova Organizacijskog odbora (ravnatelj Ivo Bebek i nastavnice Marina Jantoš Grubešić i Iva Pujić) i Prosudbenog odbora (nastavnice Mirna Gruić, Mateja Fegeš i Ivana Koić), a posebno od njihove mentorice Marije Došen.

U nastavku svakako treba pogledati videomaterijal na poveznici:

https://www.canva.com/design/DAE216d1jV8/BoB79W-5yt72S5tk37r_2w/watch?utm_content=DAE216d1jV8&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=sharebutton

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju