preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Pisane provjere

Okvirni vremenik pisanih provjera šk. god. 2018./19.

predavanja
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Savjetovalište za spolno zdravlje mladih za grad Pulu
Autor: Ivan Okmaca, 14. 9. 2021.

Obavještavam Vas da će Savjetovalište za spolno zdravlje mladih za grad Pulu nastaviti sa svojim radom školske godine 2021./22. U Savjetovalište korisnici mogu doći ponedjeljkom i utorkom od 15.00 do 17.00 sati, na novoj adresi Nazorova 23, ulaz iz Balotine ulice, NZZJZIŽ, Služba za školsku i adolescentnu medicinu, uz prethodnu telefonsku najavu zbog COVID pandemije; telefon 052 529 030. ili  052 529 031. 

U savjetovalištu rade Kristina Jelenić,dr. med.specijalist školske i adolescentne medicine i Klaudija Blarežina, dr. med. specijalist školske medicine, a s radom u Savjetovalištu započele su ove školske godine od 06.09.2021.

Savjetovališta za spolno zdravlje mladih u Istarskoj županiji osmišljena su kako bi se prevencija spolnog zdravlja mladih u Istarskoj županiji unaprijedila, a obuhvaća promociju ravnopravnosti spolova, nenasilje u vezama, pravo na različitost spolne orijentacije bez diskriminacije, ugodno i sigurno spolno iskustvo bez prisile.
Program provode liječnici specijalisti školske medicine, educirani i iskusni u radu s mladima, u suradnji s psiholozima i epidemiolozima NZZJZIŽ, školama, liječnicima drugih specijalnosti.
Pristup je slobodan i besplatan za učenice/ke i studente/ice, odnosno osobe te dobi. Savjetovališta imaju svoju službenu Fb stranicu.
Za učenike trećih razreda srednje škole u planu je tijekom školske godine održati predavanje (u živo ili online ovisno o epidemiološkoj situaciji) s temom Spolnost i zdravlje. Učenicima školski liječnik prikazuje kratku prezentaciju / video te odgovara na prikupljena i/ili  postavljena pitanja o raznim temama vezanih uz spolnost.
Priloženi dokumenti:
letak.pdf (1.56 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju