preskoči na sadržaj

Strukovna škola Pula

Login
Pisane provjere

Okvirni vremenik pisanih provjera šk. god. 2018./19.

predavanja
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školska knjižnica u vrijeme epidemije uzrokovane virusom COVID-19
Autor: Ana Milovan, 7. 9. 2020.

U školskoj knjižnici Strukovne škole Pula zbog epidemije uzrokovane virusom COVID-19 rad će biti organiziran prema Smjernicama Hrvatskog zavoda za knjižničarstvo od 4. rujna 2020. (u privitku).

Zasad nije dopušteno ulaziti u školsku knjižnicu. Vraćanje knjiga organizirano je na ulazu u školu: knjige koje se žele vratiti, odlažu se u za to predviđene kutije.

Knjige koje se žele posuditi naručuju se putem e-maila (ana.sarcevic8@skole.hr), Loomena ili ispunjavanjem obrasca za posudbu koji se nalazi pored kutija za povrat knjiga, a koji se nakon popunjavanja odlaže u za to predviđenu kutiju na ulazu u školu.

Za pregled dostupne građe koristiti se može katalog školske knjižnice dostupan ovdje: http://library.foi.hr/lib/index.php?B=1227

Virtualna knjižnica Strukovne škole Pula i dalje je dostupna na istoj adresi: https://sites.google.com/view/knjiznica-strukovne-skole-pula/naslovna gdje se mogu pronaći kvalitetne poveznice na besplatno dostupne izvore: lektire (e-lektire), časopise, enciklopedije, rječnike, obrazovne materijale itd.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju